رفتن به مطلب

نکات مهم تغذیه‌ای در دوران امتحانات و کنکور سراسری


ارسال های توصیه شده

  • بنیان‌گذار و مدیریت کل

نکات مهم تغذیه‌ای در دوران امتحانات و کنکور سراسری

💡 آب زیاد بنوشید، سبب کاهش خستگی و افسردگی می شود.

💡 مصرف مواد حاوی ویتامین E نظیر؛ جوانه گندم، محصولات تهیه شده از غلات کامل به ویژه نان های تهیه شده از گندم و جو و حبوباتی نظیر لوبیا، عدس، نخود و ماش و منابع حیوانی نظیر ساردین، ماهی تن، زرده تخم مرغ و سبزیجاتی دارای برگ سبز تیره و گوجه فرنگی؛ منجر به اکسیژن رسانی به مغز می شوند.

💡 بهتر است مصرف مواد غذایی به جای 3 وعده در روز به 5 وعده افزایش یابد. افزایش وعده های غذایی سبب کاهش کلسترول خون شده و باعث میشود قند خون  در سطح مناسبی قرار بگیرد.

💡 زنجبیل و نعناع با افزایش خون رسانی به مغز سبب تقویت یادگیری می شود.

💡 مصرف مواد معدنی چون : روی ، کلسیم ، منیزیم ، آهن ، سلنیوم نقش کلیدی در افزایش یادگیری و تقویت دفاعی و سرعت بخشیدن به روند رشد دارند ، عبارتند از: گردو، ماهی، جوانه گندم، گوشت، مرغ و محصولات تهیه شده از آردهای سبوس دار.

💡 بهترین میان وعده آب هویج است که سبب افزایش تمرکز می شود.

💡 مصرف عسل و خرما و شیر فراموش نشود.

💡 دختران کنکوری حتما زیر نظر پزشک و با تجویز دکتر مکمل آهن مصرف کنند.

سلامت و موفق باشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • پاسخ 0
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

روزهای محبوب

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

روزهای محبوب

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری
  • جریان فعالیت ها

    1. 0

      برخورد شیء عجیب به سیاره مشتری

    2. 0

      کشف حیات در خارج از منظومه خورشیدی

    3. 0

      چه زمانی دایناسورها پرنده شدند؟

    4. 0

      سازمان بهداشت جهانی روند تائید واکسن اسپوتنیک‌ را متوقف کرد

    5. 0

      مطالعات جدید؛ ماهی‌های قزل‌آلا در جمهوری چک «معتاد شده‌اند»

×
×
  • اضافه کردن...